Samarbetspartner

prodigy disc sponsor

Prodigy Disc Europe

När jag valde att kliva med tåget med Prodigy 2017 visste jag inte vart jag skulle stå idag. 6 år senare har jag många fina placeringar på stora tävlingar, detta är tack vare deras tro på mig och deras uppbackning.

Prodigy Disc är en av världens största aktörer på marknaden och är stolt vad vi har kommit fram med under dessa år i Sverige. Idag finns deras discar i många bagar runt om i Sverige detta är tack vare deras satsning på oss toppspelare men även på spelare som spelare i Street Team. Utan dem hade inte Prodigy varit där de är idag.

Powergrip.fi

Europas största återförsäljare utav discgolf produkter.

Jag är glad att jag har ett samarbete med Powergrip, de har allt en discgolfare behöver. Med 4 fysiska butiker runt omkring Finland blir de störst på marknaden.

Tjiing

Scoring lösning för alla slags tävlingar. Allt från A-tiers till veckogolfar.

Som spelare är det väldigt smidigt och enkelt att använda Tjing. Men även som TD, du kan bygga allt från enskilda event till veckogolf. Enkelt, smidigt, Tjing!

Svante Villman 

Vi utvecklar både företag och personer så att vara med i utvecklingen av Discgolfspelare och sporten ligger helt i linje med vår affärsstrategi.